Appareils et accessoires
Rijst met kip en champignons
Prép. 10min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
kippendij, zonder been en zonder vel250 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
722.9 mg
Protides
17.7 g
Calories
1567 kJ /
374 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
68.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Butter Chicken
1h
Spaghetti Bolognese
40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Verse Tomatensoep
30min
Bolognesesaus
1h 15min