Appareils et accessoires
Japanese Bakery Special Custard
Prép. 25min
Total 2h
24 AMAN delete test
Ingrédients
-
egg yolk (from chicken egg) from large eggs7
-
sugar100 g
-
cake and pastry flour45 g
-
whole milk500 g
-
1 tsp vanilla extract, naturalvanilla pod seeds only¼
-
butter, unsalted cut into pieces30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 AMAN delete test
Sodium
12.5 mg
Protides
1.5 g
Calories
245.3 kJ /
58.6 kcal
Lipides
2.9 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
6.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club CA - 1st edition
18 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Hainan Coconut Mooncake
49h 10min
Flour Tortilla
1h
Homemade Sour Cream
16h 30min
Espresso caramel sauce
45min
Caramel Doughnuts
4h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Beignets
3h
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Mantao
1h