Appareils et accessoires
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prép. 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingrédients
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
ice cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces3 oz
-
organic heavy whipping cream14 oz
-
2 tsp vanilla bean pastevanilla bean pod seeds only1
Caramel
-
sugar3 ½ oz
-
unsalted butter in pieces1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream room temperature1 oz
Pecan Praline
-
pecans divided11 oz
-
water1 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
confectioners sugar½ oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
179.1 mg
Protides
10.9 g
Calories
4882.9 kJ /
1167 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
31.1 g
Glucides
76.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
We Can Switch to Chef Mode in a Flash
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tzatziki
Pas d’évaluation
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Pas d’évaluation
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1h 35min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Melon Granita
4h
Quiche Lorraine
45min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Lollipops with Strawberries
Pas d’évaluation
French Toast
Pas d’évaluation