Baked Salmon with Spiralized Courgettes
TM6

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 800 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
  • 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
  • 1 lemon, juice of ½ and 4 slices (5 mm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 20 g fresh parsley leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 4 garlic cloves
  • 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, 30 g oil reserved
  • ½ tsp ground cayenne pepper (optionnel)
  • 500 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1753 kJ / 419 kcal
Protides
36.6 g
Glucides
22.6 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
4.8 g
Fibre
5.7 g
Sodium
469.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives