Appareils et accessoires
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
Prép. 5min
Total 1h 10min
15 portions
Ingrédients
-
water1500 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
candied winter melon cut in halves100 g
-
brown sugar50 - 100 g
-
dried longans50 g
-
red dates50 g
-
white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces10 g
-
lemon (optionnel)1 slice
-
basil seeds (optionnel) soaked in 200 g water for 15 minutes1 tsp
-
malva nuts (optionnel) soaked in 300 g water for 15 minutes4
-
raisins (optionnel)10 g
-
pearl barley (optionnel) cooked (see tips)20 g
-
roasted peanuts (optionnel)20 g
-
small sagos (optionnel) cooked20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1 mg
Protides
1 g
Calories
293 kJ /
70 kcal
Lipides
1 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Singapore Chilli Crab
50min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min