Appareils et accessoires
Fish Stock
Prép. 5min
Total 35min
1315 g
Ingrédients
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Niveau
facile
Infos nut. par 1315 g
Sodium
3636.4 mg
Protides
133.5 g
Calories
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Lipides
32.1 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Hamburgers
30min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Temaki Sushi
1h
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Chicken and leek pot pies
1h 15min
Onion Skin Broth
1h 5min
Vegetable Fritters
20min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Spam
1h 15min
Mojito mocktail
5min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min