Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g parmezan
- 450 g dovleac plăcintar, bucăți (3 cm)
- 1 chilli roșu, proaspăt, jumătăți, fără semințe
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
ou 1 linguriță concentrat pastă de legume - 500 g apă, clocotită
- 240 g năut fiert, scurs, clătit (1 x 400 g conservă)
- 250 g paste, fusilli sau penne
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 1 legătură pătrunjel verde, doar frunzele, tocat grosier
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protides
- 15.2 g
- Glucides
- 68.4 g
- Lipides
- 4.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Risotto cu dovlecel și brânză feta
30 Min
Legume la aburi cu hummus de conopidă
45 Min
Risotto cu ciuperci și spanac
55 Min
Suc jamaican de morcovi
15 Min
Mușchi de vită cu legume
1sa 30 dk
Crochete de morcovi
Pas d’évaluation
Paste cu Ragout de legume
45 Min
Suc de piersici
2h 10min
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45 Min
Mei cu pudră de curry și pui
35 dk
Cheesecake cu dovleac
6 Std. 45 Min
Brioșe cu dovleac și topping Streusel
25 Min