Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Pas d’évaluation
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Snapper with Spiced Oil
Pas d’évaluation
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Pas d’évaluation
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Shoofly Cake
1h 45min
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
1h 25min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1h 30min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min