Appareils et accessoires
Vegan Danish Pastries
Prép. 30min
Total 1h 15min
14 pieces
Ingrédients
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (optionnel)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
90.5 mg
Protides
2.8 g
Calories
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
29.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ruby Bhogal
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Mayonnaise
15min
Za'atar
Pas d’évaluation
Carrot Cake
1h 20min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Chai latte ice cream
15h
Vegan Burger
5h
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Beetroot and Berry Sorbet
5min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Yam Pottage (Asaro)
35min