Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
TM6

Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous

4.9 (40 évaluations )

Ingrédients

Curry Paste

  • 2 - 3 garlic cloves, halved
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 7 oz yellow onions, cut into wedges
  • 1 long red chili, stem and seeds removed
  • 2 tsp cumin seeds
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp garam masala
  • ½ - 1 tsp chili powder, to taste
  • 1 tsp grated ginger
  • ½ oz cilantro leaves
  • 1 ½ oz tomato paste
  • 2 oz sliced almonds, toasted
  • 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
  • 14 oz canned coconut milk
  • 10 oz beef stock

Cucumber Couscous

  • 10 oz couscous
  • 11 oz beef stock
  • 5 oz Persian cucumbers, diced
  • 2 oz sliced almonds, toasted
  • ½ oz cilantro leaves, to garnish
  • 8 - 10 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra chopped, to garnish
  • 2 ½ oz olive oil
  • ½ oz lemon juice
  • ½ tsp salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
5380.3 kJ / 1285.9 kcal
Protides
59.3 g
Glucides
91.2 g
Lipides
71.9 g
Graisses saturées
29.6 g
Fibre
12.1 g
Sodium
651.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives