Appareils et accessoires
Orange Curd Tart
Prép. 15min
Total 1h 20min
8 portions
Ingrédients
Dough
-
orange1
-
all-purpose flour4 oz
-
sugar½ oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
ice cold water1 oz
Orange Curd
-
large eggs3
-
freshly squeezed orange juice5 oz
-
sugar5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
cornstarch1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
candied orange slices to garnish
-
fresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Sodium
615.7 mg
Protides
41.9 g
Calories
12854.6 kJ /
3072.3 kcal
Lipides
205 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
123.1 g
Glucides
277 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Citrus Crush
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Soft Date Cake with Walnuts
1h 10min
Strawberry Crumble
40min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Blueberry Coffee Cake
1h
Quince Tart
1h 10min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1h 35min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Strawberry Custard Tart
2h
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Thick and Creamy Custard
15min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min