Appareils et accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Prép. 1h
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1067.3 mg
Protides
29.8 g
Calories
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Lipides
31.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
3.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 godz. 45 min
Perzik Bellini
5 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min