Appareils et accessoires
Pizzadeeg
Prép. 5min
Total 1h
2 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie plus wat extra voor het invetten30 g
-
water kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist gekruimeld20 g
-
broodmeel400 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portie
Protides
45 g
Calories
7341 kJ /
1752 kcal
Lipides
39 g
Fibre
12.7 g
Glucides
302 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pitabrood
2 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min