Appareils et accessoires
Ground Bison Meat
Prép. 5min
Total 35min
450 g
Ingrédients
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Sodium
313.5 mg
Protides
113 g
Calories
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Lipides
107.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
37.5 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Steamed Meatballs
30min
Basic White Long Grain Rice
35min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Bolognese Sauce
1h 10min
Yellow rice with chicken
40min
Lemon chicken
50min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Greek Style Pork Stew
1h
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min