Appareils et accessoires
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
Prép. 1h 15min
Total 3h 45min
12 pieces
Ingrédients
Pastry Dough
-
all purpose white flour350 g
-
icing sugar115 g
-
almond flour60 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled180 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Olive Oil Cake
-
all purpose white flour200 g
-
eggs, large3
-
extra virgin olive oil130 g
-
sugar100 g
-
whole milk60 g
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Basil Cream
-
gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)1 ½ sheets
-
water, cold to cover
-
eggs, large4
-
sugar140 g
-
butter, unsalted diced140 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice from 2 large lemons140 g
-
fresh basil leaves plus extra to decorate8 - 10
Assembly
-
berries, mixed, fresh to decorate450 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
127 mg
Protides
11 g
Calories
2749 kJ /
657 kcal
Lipides
38 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Baklava Cheesecake
Pas d’évaluation
Double Pie Dough
Pas d’évaluation
Two Pound Apple Pie
Pas d’évaluation
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Traditional crème brûlée
25h
Baguettes
3h 45min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min