Appareils et accessoires
Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
Prép. 25min
Total 1h 55min
6 portions
Ingrédients
White Bread
-
water8 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces, plus extra, melted, to grease and brush2 ½ oz
-
17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust17 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Spinach Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
garlic clove1
-
cashews, roasted, unsalted2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salad greens
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, zucchini, yellow pepper, olives)
-
eggs hardboiled, sliced1 - 2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
506 mg
Protides
17 g
Calories
2801 kJ /
669 kcal
Lipides
38 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo Kids Corner - Picnic
6 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Bread
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Date Shake
10min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Curry Ketchup
30min
Sautéing Turkey Cubes
Pas d’évaluation
Green Smoothie (TM5 Metric)
10min
Steamed Carrot Cake
1h 35min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Peach Yogurt Ice cream
20min
Breakfast Scones
30min
Apple and Pear Hot Cereal
1h 35min
Steamed Banana Loaf
1h 25min