Appareils et accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Prép. 30min
Total 10min
6 glazen
Ingrédients
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
2 g
Calories
597 kJ /
143 kcal
Lipides
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Stoofgerecht met tofu
30min