Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 gramů sýra pecorino romano, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 2 - 3 stroužky česneku, napůl
- 4 - 5 stonků petržele, čerstvé, pouze lístky
- 20 gramů oleje
- 150 gramů konzervovaných rajčat, na kousky
- 450 gramů vody
- 1 - 2 čajové lžičky chilli, sušeného, dle chuti
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů těstovin, špaget, napůl
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 75 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 8 g
Recettes alternatives
Špagety all'Amatriciana
30 min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45 min
Svařák z cideru
25 Min
Špagety s rajčaty a slaninou
35min
Rizoto s houbami a špenátem
55 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30 min
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Penne se slaninou a zeleninou
35min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min