Appareils et accessoires
Roasted Potato Salad
Prép. 10min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
4 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Honey Glazed Carrots
30min
Texas White Bean Salad
15min
Southwest Quinoa
40min
Baked Crab Dip
15min
Chicken Fajita Soup
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Macaroni and Cheese
35min
Chicken Parmesan
1h 10min