Appareils et accessoires
Asparagus and Ham Rotelle
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
water32 oz
-
dried rotelle pasta (wagon wheels) 10-12 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
asparagus in pieces (2 in.)12 oz
-
smoked ham steak diced (¼ in.)4 oz
-
capers drained1 tbsp
-
goat cheese crumbled, to serve
-
chopped fresh parsley to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1205 kJ /
288 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Pasta Primavera
50min
Basque Chicken
1h 10min
Beef Stroganoff
40min
Mini Pizzas
1h 30min
Ratatouille
40min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Risotto with Broccolini
35min