Appareils et accessoires
Sos BBQ
Prép. 10min
Total 25min
500 g
Ingrédients
-
2 ząbki czosnku
-
50 g koncentratu pomidorowego
-
40 g czerwonego octu winnego
-
20 g sosu Worcestershire
-
½ łyżeczki suszonych płatków chili (optionnel)
-
25 g cukru trzcinowego
-
300 g soku pomarańczowego
-
100 g rodzynek
-
30 g musztardy Dijon
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
1.8 g
Calories
517 kJ /
123.4 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
1.7 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SOSY NA ZIMNO
11 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Sos salvitxada
1h 25min
Oliwa sycylijska
10min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10min
Dip serowy
10min
Sos miodowo-musztardowy
10min
Sos barbecue z whisky
50min
Dymny sos whisky
20min
Marynata rozmarynowa
5min
Chutney BBQ z whisky
1h 35min
Masło ziołowe
15min
Sos BBQ
30min
Sos barbecue (BBQ)
10min