Appareils et accessoires
Mango on Coconut Sticky Rice
Prép. 10min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (optionnel) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (optionnel) for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
1245 kJ /
297 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
new style asian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Sticky Rice
5h
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Vegetarian Summer Rolls
1h
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50min
Chicken Paste Cakes
50min
Kimchi Sauce
20min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Fruit and Sago Pudding
50min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Baked Sushi
1h 15min