Appareils et accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruitnectar
10min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
IJssandwich
Pas d’évaluation
Penne met tonijn
35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Energiesmoothie
10min
Quinoakoekjes
1h
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Gemarineerde paprika's
55min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Suikerpasta
1h 10min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min