Papiote de calcan cu legume, la aburi
TM31 TM5

Papiote de calcan cu legume, la aburi

4.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g ulei de măsline extravirgin
  • ¾ linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 4 fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
    ou 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare)
  • 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
  • 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
  • 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
  • 500 g apă
  • 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)

Infos nut.
par 1 porție
Calories
1693 kJ / 404 kcal
Protides
30 g
Glucides
19 g
Lipides
23 g
Fibre
2.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives