Banana cupcakes with peanut butter frosting
TM6 TM5 TM31

Banana cupcakes with peanut butter frosting

3.6 (48 évaluations )

Ingrédients

Banana cupcakes

  • 60 g raw almonds
  • 170 g ripe banana, broken into pieces
  • 2 eggs
  • 70 g freshly squeezed orange juice (see Tips)
  • 80 g pure maple syrup (see Tips)
  • 120 g extra virgin olive oil
  • 190 g wholemeal self-raising flour
  • ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp ground cinnamon

Peanut butter frosting

  • 250 g cream cheese, cut into pieces (3-4 cm) and softened
  • 90 g smooth peanut butter
  • 1 ½ tbsp pure maple syrup (see Tips)
  • banana chips, for decorating (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1438 kJ / 342.3 kcal
Protides
7.7 g
Glucides
20.6 g
Lipides
25.3 g
Graisses saturées
7.7 g
Fibre
3.3 g
Sodium
228.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives