Cookidoo® Aan tafel 2021: Het overzicht van uw machtige maaltijden

Het enige dat beter is dan samen een maaltijd delen, is het delen van uw culinaire mijlpalen met familie en vrienden. Daarom hebben wij Cookidoo® Aan tafel 2021 gecreëerd, een opwindende, nieuwe momentopname van uw persoonlijke kookkunst van het jaar (enkel voor gsm’s)!

We weten dat u allemaal druk bezig bent geweest met het bereiden van verrukkelijke gerechten van restaurantkwaliteit met uw Thermomix®. Alleen al in Benelux hebben onze Thermomix® thuiskoks 1.4 miljoen recepten bereid met 4,100 verschillende ingrediënten. Er werd meer dan 1.3 miljoen kilo voedsel bereid, dus wij weten dat er in 2021 heel wat tevreden magen waren! Het vaakst bereide recept van Benelux was Zachte wortelsoep met venkel!

Met Cookidoo® Aan tafel 2021 kunt u uw Thermomix® traject bijhouden, de favoriete recepten van uw gezin ontdekken, doelen stellen voor het komende jaar, en uw online community verbluffen met hoe ver u gekomen bent! En het beste van alles is dat u uw persoonlijke overzicht en infographics op sociale media kunt plaatsen om te laten zien wat u met Thermomix® bereikt hebt! Als u dat nog niet gedaan hebt, log dan in op de Cookidoo® app om uw gepersonaliseerde kookjaar te verkennen, en wees niet verlegen om een beetje op te scheppen op sociale media. U hebt het verdiend!

Als u het dit jaar gemist hebt, wees gerust! Update uw TM6-instellingen voor toestemming voor gegevensgebruik of kook meer Guided Cooking-recepten om volgend jaar mee te doen! Als u uw toestemming bijwerkt en uw Cookidoo® ervaring personaliseert, zullen wij uw statistieken gaan bijhouden zodat u ook in 2022 leuke weetjes over uw kookroutine kunt raadplegen! Bovendien krijgt u het hele jaar door gepersonaliseerde receptaanbevelingen op Cookidoo®!

Om toestemming te geven op uw Thermomix® TM5, moet u ervoor zorgen dat uw Cook-Key verbonden is met het Internet. Ga naar Instellingen / Privacy / Diagnostiek en gebruik op uw apparaat. Selecteer "Uw Cookidoo® ervaring personaliseren".

Veel plezier met het koken!

Bekijk de vaakst bereide recepten van 2021