Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de viande de veau dénervée, en morceaux
- 150 g de gorge de porc, coupée en morceaux
- 300 g d'épaule de porc, désossée, coupée en morceaux
Le canard et la marinade
- 400 g de magrets de canard sans peau
- 300 g de foie gras de canard cru
- 50 g de cognac
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La farce
- 2 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 4 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le montage
- 3 crépines de porc (ou bardes de porc)
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1805 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72hod.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de pintade aux pistaches
24u.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72hod.
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Rillettes de lapin
12h
Pâté de campagne
48 godz.
Bouillabaisse
1h 15min
Brandade de morue
24h 35 min.
Sauce gribiche
15min