Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 60 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse princessenbonen, in stukken (2-3 cm)
of 150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen, in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets, in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten, in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren, in stukken gescheurd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2233 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min.
Garnituur van courgette
30min
Broccoli-ham omelet
35min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.