Apparaten en accessoires
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 portie
Ingrediënten
-
appel geschild, zonder klokhuis, in vieren gesneden1
-
dadels, ontpit2
-
havermout15 g
-
banaan30 g
-
melk150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
41 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
851.1 kJ /
203.4 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
42.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Ananas Dessert met Meringue
25min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min