Apparaten en accessoires
Risottata Aziatische noedels met groenten
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
knoflookteentje1
-
verse gember geschild, in plakjes gesneden (2 mm)1 cm
-
verse rode peper1
-
venkel in plakjes gesneden (2 cm)100 g
-
sesamolie25 g
-
prei in reepjes gesneden (5 mm)120 g
-
wortel in staafjes gesneden (5 cm x 5 mm)250 g
-
250 g Chinese vermicellirijstnoedels250 g
-
lauw water1200 - 700 g
-
sojasaus50 g
-
zoete chilisaus90 g
-
boerenkool in reepjes gesneden (1cm x 5cm)150 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
933.4 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1639.8 kJ /
391.9 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
73.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
30min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min