Apparaten en accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
861.9 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
61.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Prime Board
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min