Boter plank met spinaziepesto
TM6 TM5

Boter plank met spinaziepesto

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    of room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • 20 g melk
  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
    of pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
  • 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
  • ½ knoflookteentje
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 10 sneetjes Parma ham

Voeding
per 1 portie
Calorieën
766.1 kJ / 183.1 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
2.3 g
Vetten
17.5 g
Verzadigd vet
7.7 g
Vezels
0.3 g
Natrium
332 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten