Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
of room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
of pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Amandelmelk
10min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min