Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatensaus
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in stukken gesneden
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 10 g vers geperst citroensap
- 1 tl zout
- 2 tomaten, in vieren gesneden
Krabvulling
- 20 g verse koriander
- 1 citroenschil
- 1 knoflookteentje
- 1 tl zout
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 1 snuifje gemalen komijn
- 300 g vers krabvlees
- 8 vellen filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)
- olie om te frituren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Sushi tacos
Geen beoordelingen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Couscous met lam en groenten
50min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Gierst met kip en curry
35 min