Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g panela kaas (Mexicaanse verse kaas), in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 200 g wortelen, in stukken
- 150 g rozijnen
- 850 g tomaten, in stukken
- 40 g olijfolie
- 250 g uien, in stukken
- 3 teentjes knoflook
- 1000 g rundergehakt
- 3 tl zout
- 1 tl verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Mexicaanse tostada's, om op te dienen
- bindsla of Romeinse sla, om op te dienen
- zure room, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2138 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Vichyssoise met pasta
35min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min