Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
of 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
of 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (optioneel)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
of 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattabroodjes
3h 30min
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30 min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Chai latte parfait
15h 5min
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen