Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g rundergehakt
- 300 g varkensgehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 - 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 50 g rode wijn
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g suiker
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Eiwitten
- 144 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 138 g
- Verzadigd vet
- 58 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas
55 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Tonijnkroketten
1h 30min
Pastasalade met kip
1h 15min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Gehaktbrood
1u. 20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Bechamelsaus
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min