Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 993 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15 min
Ballotine comme un macaron
25min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3u.
Mousses de betterave en deux façons
15 min