Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4h 10min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Poedersuiker
5 min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min
Panna cotta
6h 15min
Confituur van ananas en gember
40 Min