Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive, et 1 c. à café pour la finition
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2008 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kanelbullars scandinaves
4h 40min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Scones anglais
30 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 godz. 10 min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Pain de seigle
5 Std.
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Pain protéiné au fromage blanc
1 godz.
Chausson aux pommes
1 Std. 30 Min