Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
Le jour même
- 200 g de lardons
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 100 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 700 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de vinaigre de vin
- 4 saucisses de Strasbourg, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe rustique
12 Std.
Soupe de fruits de mer provençale
25 min
Minestrone
45min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 min
Soupe aux nouilles chinoises
45min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Soupe corse
13 godz. 15 min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Soupe de poulet à l'estragon
25 min
Soupe de haricots blancs
20min
Velouté de potiron et crevette
35 min