Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
of 4 el Griekse yoghurt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40min
Pompoensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Venkelsapje
10 Min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min