Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les meringues (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La glace au chocolat (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1.9 g) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le montage (le jour même)
- 1 blanc d'œuf
- 200 g de pralin, concassé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux vanillés
1 godz. 20 min
Sphères glacées au caramel de café
24 godz.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 godz. 50 min
Opéra de foie gras
24 godz.
Chouquettes pralin
40min
Mystère cœur chocolat
3 godz. 35 min
Pizzettes au fromage
1 godz. 35 min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 Std. 35 Min
Opéra
24 godz.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min