Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optioneel)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2395 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 46.77 g
- Koolhydraten
- 20.08 g
- Vetten
- 34.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van gehakte groenten
10 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Gazellehoorns
1h
Abrikozenlikeur
30 min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Karamelijs
Geen beoordelingen
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min